Meny

Emballageteknik

Emballageteknik existerar i syfte att lösa dina förpackningsproblem. Våra förpackningslösningar säkerställer att varor och föremål kan såväl förvaras som transporteras utan att komma till skada. Hos oss kan du hitta ett stort utbud av olika förpackningar, som alla kan anpassas till att möta särskilda behov.

Ur vårt sortiment kan du välja bland stötsäkra förpackningar, Well/Wellådor, Starkwell, plywoodådor, antistat/dissipativa lådor, bubbelfolie/bubbelpåsar, formgjutna emballage och flexibla cell- och skumplaster. Därtill tillverkar vi exempelvis också pallar och displayer. Välkommen att hitta dina lösningar för förvaring och transport hos Emballageteknik – din förpackningsleverantör!

Kontakta oss

kataloger

Våra katalogerLadda hem

 • Effektiva och starka emballage

  Det är få material som erbjuder en så stor flexibiltet och pålitlighet som starkwell. Under åren har vi utvecklat tekniken och skapat en rad effektiva lösningar.

  All starkwell är tillverkat av våtstarkt kraftpapper och vattenfast lim. Yttersidorna kan vaxas för att vara extra tåliga och vattenavstötande.

 • Kundanpassad lösning

  Vi hjälper dig att utveckla den optimala lösningen för din produkt. Vi tar hand om hela processen, från idé till färdig produkt.

  Exempel på Inneremballage tillverkat i cellpolyeten EPEL. Snabbt och enkelt att packa med.

 • Väskor i plast & aluminium

  Väskor har alltid varit populära för transport och förvaring.

  Vi erbjuder 250 olika standardmodeller i hög kvalitet.

Länkar inom Team ET:


et

et

www.stepisol.se

Länk till sidan som innehåller information om vår stegljudsisolering.

www.skumplastfabriken.se

Länk till Skumplastfabriken AB, företaget för Industridetaljer i Skum & Cellplast.